top of page

WWF België

onze partner...

Het World Wide Fund For Nature is een vast begrip in België sinds 1966. En ze waren bovendien onze allereerste partner bij de opstart van tiemie in 2019. Heb je goesting in écht verhaal?

DSC_0074 2_edited_edited.png
IMG_6468_edited.png

wat we doen

De impact van een écht gesprek

Ons vaste team heeft een gedeelde ervaring van 48 jaar in de wereld van fondsenwerving. En we zijn er allemaal steevast van overtuigd: Het moet anders. En het kan beter. Daarom zet tiemie échte gesprekken voorop, we ‘pushen’ niemand en vertellen een goed verhaal waarmee we mensen op de lange termijn overtuigen. 

 

Tiemie creëert pop-up-stores in de winkelstraten van Vlaanderen.

We toveren leegstaande panden tijdelijk om in krachtige conceptstores waar ruimte gemaakt wordt voor een écht gesprek. Voorbijgangers worden uitgenodigd om binnenin een kijkje te komen nemen en gaan in dialoog met onze tiemies. Daar worden ze ondergedompeld in de problematiek van ontbossing, stroperij en andere bedreigingen en ontdekken ze de oplossingen van onze partner WWF. 

Waar zit het verschil?

Duurzaam verkopen

 

Het gebeurt volgens ons te vaak: fondsenwerving die een slechte nasmaak achterlaat. Dat willen wij veranderen. Ook bepaalde “gangsterpraktijken” zoals liegen en pusherig gedrag gaan we tegen. Onze tiemies worden voor hun eerste werkdag opgeleid tot het vertellen van een sterk verhaal. Bovendien zeggen we resoluut neen tegen commissie en bonus-systemen. Want die zijn nefast voor de motivatie en ethische werking van onze tiemies. Wij leggen de focus op kwaliteit en duurzaamheid. Ook in onze gesprekken.

Pop-up experiences

 

Om een goed verhaal te vertellen hoef je niet enkel terug te vallen op je woorden. We nodigen mensen uit om binnenin een kijkje te komen nemen en met ons in dialoog te gaan. Want in onze pop-up-stores worden bezoekers volledig ondergedompeld in een project, kunnen ze al hun vragen stellen en genieten ze van een écht gesprek met onze tiemies. Voor hun? Een onvergetelijk moment. Voor onze partners? Nieuwe donateurs en leden die écht overtuigd zijn en met de glimlach aan hen terugdenken.

IMG_2145.jpeg
IMG_6420.JPG
DSC_0074 2.JPG
IMG_6523.JPG
IMG_6464.JPG

Hoe ons verhaal in Virunga begon

Andy vertelt...

Andy vertelt je hoe hij 5 jaar geleden naar het Virunga National Park in Congo trok en hoe dat zijn leven voorgoed veranderde. Samen met het team van WWF kwam hij oog in oog te staan met de gorillas uit het park. 

Enkele jaren later stampt hij met een klein vast team het eerste tiemie kantoor in Gent uit de grond met één vaste partner: WWF België. Onze crew ging aan de slag om nieuwe donateurs te creëren om het fantastische gorilla-project in Congo te onderhouden. 

En dat doen we nog steeds. Elke dag duiken onze tiemies de pop-up-stores van WWF in voor de gorillas. Maar ook andere projecten zoals die van de beren, tijgers... komen aan bod. Sinds januari 2022 maakten we al 1880 nieuwe donateurs voor WWF België.

andy verhaal

benieuwd naar meer?

Ontdek al onze partners
 

Klik door op het logo van onze partner om meer te weten te komen over hoe we met hen samenwerken.

Ben je benieuwd wat tiemie voor jouw impactbedrijf of -organisatie kan betekenen?

Vierkant-Logo-Pieter-Pot.jpeg
logo.png
bottom of page