top of page

ontdek al onze...

impactmakers

Ontdek de huidige, en voorbije, partners van tiemie. Telkens bedrijven en organisaties die écht een verschil maken. Voor hen creëren we nieuwe gebruikers, leden, klanten en zoveel meer.

Huidige partners en projecten
wwf-logo.png

WWF België

Het World Wide Fund For Nature is een vast begrip in België sinds 1966. En ze waren bovendien onze allereerste partner bij de opstart van tiemie in 2019. Heb je tijd voor een écht verhaal?

The Click by FostPlus

Door de app van The Click wordt het nog gemakkelijker om zwerfafval te sorteren én worden mensen er ook nog eens voor beloond! Sinds mei 2022 versterkt tiemie de missie van FostPlus door The Click te promoten. Met een écht gesprek overtuigen onze tiemies verschillende stedelingen en strandwandelaars van het downloaden van de app. Zo kan iedereen meevechten tegen zwerfvuil!

logo.png
logo-bolt-energie.png

Bolt Energie

Via Bolt kan je jouw energie rechtstreeks kopen van lokale, groene opwekkers en investeer je in een duurzame energietransitie. Bolt Energie groeide de laatste 3 jaar uit van start-up naar scale-up. En sinds 2020 maakt ook tiemie deel uit van dat verhaal.

the click
Voorbije projecten
plan b

Activation Calls Pieter Pot

Vierkant-Logo-Pieter-Pot_edited.png

“Er is een enorme berg plastic afval op de wereld. Afval dat niet vergaat en waar niemand op zit te wachten. Die berg groeit elke dag. Omdat we met zijn allen verpakkingen blijven kopen: plastic om je beleg, om je pasta, om je ketchup. Er zijn wel winkels waar je producten in je eigen bakje kunt scheppen. Maar dat kost moeite - moeite die veel mensen helaas niet nemen.”

 

Maar Pieter Pot doet er iets aan! Pieter Pot is dé plasticvrije supermarkt waar je boodschappen gemakkelijk in glazen potten bij je thuis worden geleverd. In 2022 startte Pieter Pot ook in Vlaanderen, en daar kon tiemie bij aan meebouwen.

 

Want voor de officiële opstart van Pieter Pot in Vlaanderen, hadden duizenden families zich al op de wachtlijst gezet. Tiemie ondersteunde het nieuwe duurzame bedrijf met activation en customer succes calls. 

  • We maakten telefonisch contact met alle Vlaamse “waitlisters”. En maakte hen opnieuw warm voor Pieter Pot. 

  • Nadien hielpen we deze enthousiastelingen verder met het aanmaken van hun account. Zo konden ze onmiddellijk van start gaan met plasticvrij te winkelen!

Recovery Calls Oxfam

1200px-Oxfam_logo_vertical.svg.jpeg

Met haar 81000 donateurs en 106 projecten blijft Oxfam één van de grootste NGO’s in België. Oxfam werkt in meer dan 90 landen samen met 3.200 lokale organisaties en helpen zo 25 miljoen mensen (direct en indirect) uit armoede te klimmen. 

 

Duurzaam groeien betekent niet enkel het overtuigen van nieuwe donateurs. Het betekent ook kijken naar het behoud van je huidige leden en investeren in je relatie met hen. Dat doen we o.a. met onze Recovery Calls. We bellen huidige, en voorbije leden op. In een écht gesprek bedanken we hen, ontdekken we waarom ze gestopt zijn en kunnen we hen misschien overtuigen om terug op te starten.

 

  1. We brengen de reden van vertrek/annulatie in kaart. 

  2. We bouwen aan sterke relaties. 

  3. We maken ex-donateurs warm om terug te komen.

plan_rvb_pos.jpeg

Pop up concept Plan België

Tijdens de zomer van 2022 creërden we pop-up-stores voor onze partner Plan België. Wereldwijd worden miljoenen meisjes nog steeds verhinderd zich te ontplooien tot sterke onafhankelijke vrouwen. Deze onrechtvaardigheden met name het gebrek aan onderwijs, de huidige hongercrisis, gedwongen huwelijken en vroegtijdige zwangerschappen verhinderen meisjes hun leven in eigen handen te nemen en hun toekomst zelf te bepalen.

sF6L9I02wgeMQAfOc3lRIaOqbuNpneQmZ28FwGOD_edited.png

Lead Generation Too Good To Go

Sinds eind 2019 is Too Good To Go vaste partner van tiemie. Een app die voedselverspilling tegengaat in België, en dat ondertussen ook globaal aanpakt. Want wist je dat 1/3e van al het eten uiteindelijk in de vuilbak belandt?

Recovery Oxfam
Activation calls
IMG_7664_edited.png

samenwerken met tiemie

Ben jij ook een impactmaker?

Wat wij doen? Simpelweg échte gesprekken voeren die mensen overtuigen om klant, lid of donateur te worden van een impactvol bedrijf of organisatie. We werken alleen samen met bedrijven en organisaties die écht een positieve impact hebben op onze wereld en op onze toekomst.

Zoek jij een partner die je duurzaam helpt groeien? Laten we dan samen in een écht gesprek achterhalen wat we voor jouw bedrijf of organisatie kunnen betekenen.

samewerken?
bottom of page