voor partners

 

tiemie, de partner voor duurzame groei

 

Maar je vraagt je waarschijnlijk af hoe we dat juist doen. Wij doen de dingen graag een beetje anders en beter. Want een heleboel dingen moeten ook anders en beter. Tiemie neemt je mee op een lange-termijn-verhaal waar we met échte gesprekken, jouw organisatie helpen om nog meer impact te maken.

ontmoet tiemie

IMG_7252 2_edited.png

wat doen we?

Echte gesprekken op maat


Met 90 zijn ze, onze tribe. Hen zetten we in om overtuigende gesprekken te voeren voor onze partners. Die gesprekken voeren we telefonisch, in onze pop-up-stores of op andere toplocaties. Dat doen we in onze kantoren in Leuven en Gent.

Customer Care

We bellen je ambassadeurs, je klanten van het eerste uur. We bedanken hen voor hun trouw. We helpen hen verder met eventuele problemen of vragen zodat ze oprecht blij worden van je merk.

 

Misschien heb je een belangrijke mededeling die je op een persoonlijke manier wilt vertellen? Onze tribe voert warme telefonische gesprekken waar beide kanten gelukkig van worden.

Nurturing & Qualification

We bellen de leads op die je via verschillende kanalen verzamelde. We checken of ze écht interesse hebben en zetten de volgende stap in de relatie.

 

Bijvoorbeeld met de opmaak van een profiel of door het maken van een simulatie. We maken van je vroegere gebruikers weer nieuwe klanten.

Conversion

We overtuigen onze gesprekspartners om klant, lid of donateur te worden. Niet voor even. Maar voor de lange termijn. Dat doen we natuurlijk niet enkel telefonisch maar ook face-2-face met onze studentencrew. 

We creëren pop-up-stores voor jouw organisatie of bedrijf en zijn aanwezig op events en locaties die bij jouw doelgroep passen. Daar overtuigen we ze met een warm gesprek.

 

pijlers

Onderneem met impact 

Het is onze filosofie. Onze morele code. Want impact maak je nooit alleen. En die visie dragen we ook mee binnen onze kantoormuren. Impact maken we op elk niveau. Dat merk je aan onze partnerships. Maar ook aan hoe we met elkaar omgaan. Duurzaam groeien. Als individu, team en bedrijf. Onze pijlers zijn eerlijkheid, betrokkenheid en échtheid. 

IMG_7549_edited.png
IMG_7549_edited.png

onze partners

Ontmoet onze vaste partners 

Tiemie werkt enkel en alleen samen met organisaties of bedrijven die een positieve impact maken. Dat doen ze voor onze planeet of voor mensen. Hen helpen we met duurzaam groeien. Dat doen we op maat, met een persoonlijke aanpak en vooral met veel goesting.

273211158_480937370155840_459938303382910903_n.png
TGTG_Vertical_Logo_White_2000x566px_RGB.png
wwf-logo.png
DSC_0111 2_edited_edited.png
en de mooie outfits nemen we er met plezier bij hoor
plan_rvb_pos_edited.png

Wist je dat tiemie in het IJslands tijd betekent? 

 

Hier maken we tijd voor een goed gesprek, en vooral ook voor elkaar. Want wanneer we zorg dragen voor onze mensen? Dan creëren we meer goesting om ervoor te gaan! 

In de zomer van 2019 opende tiemie haar deuren om jong talent een plek te geven waar ze de wereld zichtbaar kunnen veranderen. Bijna 3 jaar later groeide tiemie uit tot een hechte community van studenten, jonge starters en impactvolle ondernemers.

Sta je te popelen om onze tribe voor jouw organisatie in te zetten?

Of droom jij van een partner die je duurzaam helpt groeien? 

dit is Andy, onze big chief
IMG_7707_edited_edited.png
IMG_7707_edited_edited.png