top of page

De partner voor een duurzame groei

 

Maar je vraagt je waarschijnlijk af hoe we dat juist doen. Wij doen de dingen graag een beetje anders en beter. Want een heleboel dingen moeten ook anders en beter. Tiemie neemt je mee op een lange-termijn-verhaal waar we met échte gesprekken, jouw organisatie helpen om nog meer impact te maken.

ontmoet tiemie

IMG_7108_edited_edited.png
IMG_2037_edited.png

pijlers

Onderneem met impact

 

Het is onze filosofie. Onze morele code. Want impact maak je nooit alleen. En die visie dragen we ook mee binnen onze kantoormuren. Impact maken we op elk niveau. Dat merk je aan onze partnerships. Maar ook aan hoe we met elkaar omgaan. Duurzaam groeien. Als individu, team en bedrijf. Onze pijlers zijn eerlijkheid, betrokkenheid en échtheid. 

onze partners

Ontmoet onze impactmakers

 

Tiemie werkt enkel en alleen samen met organisaties of bedrijven die een positieve impact maken. Hen helpen we met duurzaam groeien. Ontdek wat we met onze huidige, en voorbije partners hebben bereikt door op onderstaande logo's te klikken!

Onze partners

949_logo.png
SOS Kinderdorpen Logo.png
Kom op tegen kanker logo.png
Vierkant-Logo-Pieter-Pot.jpeg
logo.png

Voormalige partners

diensten

Échte gesprekken die tot actie leiden


De tiemie-crew voert overtuigende gesprekken in naam van onze duurzame partners. Zo maken ze impact met hun studentenjob. Ons gedreven team leidt ze op tot storytellers die zowel telefonisch, als in 'real life', voor onvergetelijke contactmomenten zorgen!

Nurturing & Qualification

We bellen de leads op die je via verschillende kanalen verzamelde. We checken of ze écht interesse hebben en zetten de volgende stap in de relatie.

 

Bijvoorbeeld met de opmaak van een profiel of door het maken van een simulatie. We volgen hen nauwkeurig op en overtuigen hen om klant, gebruiker of partner te worden.

Conversion

We overtuigen onze gesprekspartners om klant, lid of donateur te worden. Niet voor even. Maar voor de lange termijn.

Pop-up-experiences

We creëren pop-up-experiences voor jouw organisatie die voorbijgangers in de Vlaamse winkelstraten onderdompelen in een nieuwe wereld.

Customer Care

We bellen je ambassadeurs, je klanten van het eerste uur. We bedanken hen voor hun trouw. We helpen hen verder met eventuele problemen of vragen.

Events & Beurzen

 

We zijn aanwezig op events en locaties die bij jouw doelgroep passen. Daar zorgen we voor een oprechte brand experience bij bezoekers en maken we nieuwe klanten.

Diensten

Wist je dat tiemie in het IJslands tijd betekent? 

 

Hier maken we tijd voor een goed gesprek, en vooral ook voor elkaar. Want wanneer we zorg dragen voor onze mensen? Dan creëren we meer goesting om ervoor te gaan! 

In de zomer van 2019 opende tiemie haar deuren om jong talent een plek te geven waar ze de wereld zichtbaar kunnen veranderen. Bijna 3 jaar later groeide tiemie uit tot een hechte community van studenten, jonge starters en impactvolle ondernemers.

Sta je te popelen om onze tribe voor jouw organisatie in te zetten?

Of droom jij van een partner die je duurzaam helpt groeien? 

dit is Andy, onze big chief
IMG_7707_edited_edited.png
bottom of page