top of page

over ons

Bij tiemie geloven we dat alles begint met een goed gesprek. Met een goed gesprek kan je iemand overtuigen om de dingen anders en beter te doen. Wij zetten die verandering mee in gang. We werken alleen samen met partners die ondernemen met positieve impact, zoals Too Good To Go, Bolt Energie en WWF.

We helpen hen om nog meer impact te maken door voor hen gemotiveerde studenten op te leiden en aan het werk te zetten. Ondertussen bijna 90 jonge mensen die we zorgvuldig selecteren en intensief begeleiden, samen met een klein, vast team van 8. 

We schieten uit de startblokken in onze hoofdstad met een nieuw kantoor. En aan dat nieuwe avontuur kunnen we niet starten zonder gedreven Community Builders die hun crew naar de top coachen. Kan jij ze motiveren, begeleiden en inspireren? En bek je even lekker in het Frans als in het Nederlands?

IMG_7400_edited.png

“Als Community Builder zie je elke dag het goeie in mensen. Je ziet jong talent zichzelf ontplooien en jij kan hen daarbij helpen. Je bent coach en ook een beetje mentor.”

- Matthias, (community builder Gent)

IMG_7400_edited.png

Wij zoeken een Community Builder in Brussel

 

Maar wat is dat dan juist? In ‘t kort,


Je bent verantwoordelijk voor je eigen crew van zo’n 30 studenten. Jonge, energieke stampers die naar je opkijken en die van jou verwachten dat je hen motiveert, inspireert en beter maakt. Maar die zal je eerst zelf moeten opbouwen! En net als die studenten, houd jij er van om goede gesprekken te voeren en daarmee mensen te overtuigen.

Dit is geen vacature voor een job. Het is een oproep om te komen meebouwen aan een bedrijf. Een bedrijf waarin je alle ruimte krijgt om te experimenteren en te leren. En misschien groeit dan bij jou ook de honger om zelf te ondernemen. Maar voor het zover is, moeten we bij jou vooral de honger voelen om te werken, om te springen en ongegeneerd op je bek te gaan. Je bent ongebreideld nieuwsgierig. Nieuwe ervaringen zijn voor jou échte brandstof. En die honger weet je ook aan te wakkeren bij je studenten.
 

Check! Wat moet je doen?

 

  • Je maakt in de eerste plaats een verschil voor die studenten. Ze zullen je voorbeeld volgen en ontdekken zo talenten en kwaliteiten die ze nog niet eens van zichzelf wisten. Voor veel van hen, verander je hun leven.

  • Je stuurt een team van 30 studenten aan en geeft hen goesting om alles uit de studentenjob te halen. Je begeleidt hen, leidt ze op en tilt hen naar een hoger niveau.

  • Je zal in een eerste fase die crew zelf moeten opbouwen. Geleidelijk aan zal je meer mensen onder je vleugels krijgen.

  • Je bent een waardevolle gesprekspartner voor onze klant(en). Je denkt mee na over hoe jouw crew zowel resultaat boekt alsook duurzame klantenrelaties opbouwt.

  • Je bent ook thuis in de praktische wereld van planning en organisatie. Je volgt je jonge crew grondig op.

En waar zijn wij naar op zoek?

  • Een mensen-mens. Want als je niet oprecht geïnteresseerd bent in mensen, dan ga je deze job nooit écht leuk vinden. En dus ga je er ook nooit goed in worden. Het heeft geen zin om er aan te beginnen als je geen energie krijgt van werken met en voor mensen.

  • Praktisch inzicht met een ‘hands-on’-aanpak: je hebt een klare kijk op de toekomst en je weet ook wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Met een goed gevoel voor planning en een praktische aanpak ben je hier op je plek.

  • Je houdt er van om de leiding te nemen en bent klaar om je eigen crew studenten te leiden.

  • Iemand die even goed bekt in het Nederlands als in het Frans! 

Wil je meeschrijven aan onze plannen en samen verder bouwen aan ons bedrijf?
Stuur je CV naar andy@tiemie.be
Of heb je geen geduld maar wel genoeg lef?
Bel Andy dan op 0473/66.12.25

dit is Andy, onze big chief
IMG_7707_edited_edited.png
IMG_7707_edited_edited.png
bottom of page