top of page

tiemie
talks

2023

Hier zijn ze weer, onze tiemie talks

We laten 12 van onze fantastische en knotsgekke studenten op je los. In dit eerste deel van onze tiemie talks (seizoen 2, joepie!) vertellen ze je alles over het leven hier bij tiemie.

Eerst iets over opgeven, what-the-f•ck-doe-ik-hier-momenten en weer doorgaan. Dan iets over impact, dikhoofden, en de speech van Andy. Om te af te sluiten met een haantje de voorste, echt jezelf kunnen zijn en kwetsbaarheid.

Goesting om het zelf te proberen? 

We vinden het super dat je meer zoekt in een studentenjob dan centen alleen. Want je hebt zó veel in je mars. En dat willen wij jou tonen. Een studentenjob bij tiemie betekent jezelf ontdekken, impact maken en professioneel groeien.


Ontdek of ook jij een tiemie bent door te solliciteren via onderstaande knop.

IMG_2037_edited.png
IMG_0802_edited_edited.png

visie en missie

Échte gesprekken? Échte impact!​

Dat het onze missie is om de wereld zichtbaar te veranderen met échte gesprekken heb je misschien al opgepikt. We winden er dan ook geen doekjes om dat goede gesprekken, volgens ons, de beste manier zijn om mensen met organisaties en bedrijven te verbinden.

Voor ons is een gesprek pas echt geslaagd wanneer je elkaar een beetje besmet. En dat bedoelen we op de beste manier. Als er chemie ontstaat en als je de ander aan het denken zet. Of beter nog, tot actie prikkelt.

 

Dan pas spreken wij van écht gesprek.

bottom of page