goesting in een studentenjob?

dit jaar konden we al 1 miljoen kg CO2 neutraliseren in Vlaanderen!

Sommige studenten
willen écht impact maken

Maak er daarom gewoon je studentenjob van!

 

Jij zoekt een studentenjob waarmee je impact maakt op de wereld. Je wilt je nuttig bezighouden, nieuwe mensen ontmoeten en vooral: Veel plezier maken! 

Bij tiemie leren we je hoe je een professioneel gesprek voert en daarmee mensen overtuigt. Met die gesprekken kunnen we nieuwe klanten, gebruikers of leden maken voor onze partners: Too Good To Go, Bolt Energie, WWF en Plan België. Kan je niet wachten om te ontdekken of ook jij een tiemie bent?

Studentenjobs met impact (3).png

onze partners

Ontmoet onze impactmakers

 

Benieuwd naar de projecten waar je binnenkort voor zal werken? Tiemie werkt enkel en alleen samen met organisaties of bedrijven die een positieve impact maken. Ontdek wat we met onze huidige, en voorbije partners hebben bereikt door op één van onderstaande logo's te klikken!

logo.png
1200px-Oxfam_logo_vertical.svg.jpeg
plan_rvb_pos_edited.png
sF6L9I02wgeMQAfOc3lRIaOqbuNpneQmZ28FwGOD.png
Vierkant-Logo-Pieter-Pot.jpeg
logo-bolt-energie.png
wwf-logo.png

gesprekken voeren waar iedereen blij van wordt

De studentenjob van dichterbij

 

Je vindt bij tiemie een studentenjob waar je meer verdient dan centen alleen. Je scherpt je professionele vaardigheden aan, leert nieuwe mensen kennen en maakt impact met je job. Je hoort het goed: centen verdienen terwijl je van de wereld een betere plek maakt! NICE.

Als student voer je gesprekken die anderen informeren overtuigen om mee te doen met duurzame initiatieven zoals WWF België, Plan België, Too Good To Go, Bolt Energie en Fost Plus. Die gesprekken gaan door:

  • in onze eigen pop-up-winkels,

  • op festivals,

  • of telefonisch bij ons op kantoor.

 

Waar of hoe je ook aan de slag gaat, één ding is zeker: het draait allemaal om die goede gesprekken! Herken jij jezelf in de woorden storyteller, uitdagend, gedreven en betrokken?

 

Aarzel niet om te solliciteren! Want het zijn door studenten zoals jij, die écht impact willen maken, dat we van de wereld een betere (en groenere) plek kunnen maken.

4_edited_edited.png
IMG_7394_edited.png

visie en missie

Échte gesprekken? Échte impact!​

Dat het onze missie is om de wereld zichtbaar te veranderen met échte gesprekken heb je misschien al opgepikt. We winden er dan ook geen doekjes om dat goede gesprekken, volgens ons, de beste manier zijn om mensen met organisaties en bedrijven te verbinden.

Voor ons is een gesprek pas echt geslaagd wanneer je elkaar een beetje besmet. En dat bedoelen we op de beste manier. Als er chemie ontstaat en als je de ander aan het denken zet. Of beter nog, tot actie prikkelt.

 

Dan pas spreken wij van écht gesprek.

Onze crew zelf aan het woord​ 

 

In onze tiemie talks laten we onze tiemies zelf aan het woord. Ze vertellen je hoe hun eerste eerste dagen verliepen, wat ze hier hebben geleerd en hoe tiemie hen heeft voorbereid op de toekomst. Luister je mee?