IMG_6791_edited.png

onze studentenjob

alles dat je moet weten over...

Dmitriy heeft er goesting in!

Want natuurlijk wil je centen verdienen...

Maar je wilt veel meer dan dat alleen. Jij zoekt een studentenjob waarmee je impact maakt! Je wilt je nuttig bezighouden, nieuwe mensen ontmoeten en vooral: Veel plezier maken! 

Bij tiemie leren we je hoe je een professioneel gesprek voert en daarmee mensen overtuigt. Met onze kantoren in Gent en Leuven bieden we jou de flexibelste studentenjob aan.

IMG_8346_edited_edited.png

shake up your summer!

Werk een hele zomer lang.

Wil jij deze zomer flexibel aan de slag? En wil je zelf je werkdagen kiezen? Dan hebben we goed nieuws. Want wij zijn deze zomer élke dag open! 

Jij kiest zelf hoeveel je werkt, en wanneer je werkt. Eén ding is zeker: je gaat enkel aan de slag voor bedrijven en organisaties die de wereld beter maken. Van maandag tot en met zondag werk beschikbaar voor gedreven studenten. In Gent en Leuven! 

snel een antwoord op je vraag nodig?

of liever gewoon...

mee met onze missie

Echte gesprekken? Echte actie!

Dat het onze missie is om de wereld zichtbaar te veranderen met échte gesprekken heb je misschien hier en daar al opgepikt. We winden er dan ook geen doekjes om dat goede gesprekken voeren, volgens ons, de beste manier is om mensen met organisaties te verbinden.

Voor ons is een gesprek pas echt geslaagd wanneer je elkaar een beetje besmet. En dat bedoelen we op de beste manier. Als er chemie ontstaat en als je de ander aan het denken zet. Of beter nog, tot actie prikkelt.

 

Dan pas spreken wij van écht gesprek.

IMG_7394_edited.png
IMG_7394_edited.png

wat ga je doen?

Gesprekken die overtuigen.


Tijdens je studentenjob zal je met een heleboel verschillende mensen in gesprek gaan. Hen zal je overtuigen om deel te nemen aan impactvolle initiatieven. Ze worden met jouw hulp lid, klant of partner van een organisatie of een bedrijf dat de wereld beter maakt. 

 

We werken niet met voorgekauwde scripts. We helpen je vooruit met persoonlijke coaching en zorgen ervoor dat je van elke werkdag een succes kan maken. Aan jou om te groeien en je eigen stijl te ontwikkelen. 

IMG_6468_edited.png

Onze 

pop-up-stores

Tiemie opent pop-up-stores in de winkelstraten van onze centrumsteden. We dompelen nietsvermoedende voorbijgangers onder in een nieuwe wereld. Dat doen we vooral voor het gorilla-project van WWF België.

0b5cd3a5-a2d1-412d-8cc8-088880634e1d_edited.png

Events, beurzen en zoveel meer

Je vindt onze teams terug op allerlei beurzen, events en andere toplocaties. Dat doen we vooral voor Too Good To Go en Bolt Energie. We overtuigen mensen om partner of klant te worden.

IMG_6998_edited.png

Telefonisch aan de slag

Neem plek ergens bij ons op kantoor, neem je laptop mee en ga telefonisch aan de slag voor impactvolle bedrijven zoals Bolt Energie en Too Good To Go

Onze tribe zelf aan het woord.

In onze tiemie talks laten we onze tiemies zelf aan het woord. Ze vertellen je hoe hun eerste eerste dagen verliepen, wat ze hier hebben geleerd en hoe tiemie hen heeft voorbereid op de toekomst. Kijk je mee?

hier praten ze écht veel over regen