top of page
IMG_9122_edited.png

onze studentenjob

Alles dat je moet weten over ...

Want natuurlijk wil je centen verdienen ...

Maar je wilt veel meer dan dat alleen. Jij zoekt een studentenjob waarmee je impact maakt! Je wilt je nuttig bezighouden, nieuwe mensen ontmoeten en vooral: Veel plezier maken! 

Bij tiemie leren we je hoe je een professioneel gesprek voert en daarmee mensen overtuigt. Met onze kantoren in Gent en Leuven bieden we jou de flexibelste studentenjob aan.

Kies zelf je werkmomenten...

Werk je liever een hele dag of een halve? In het weekend of liever na je les? Geef één week op voorhand aan wanneer je graag wil werken en voila, gefixt!

Ontwikkel je persoonlijke stijl!

Je zal tijdens je werkdag nieuwe klanten, gebruikers, leden of ambassadeurs creëren voor duurzame bedrijven. Je kan telefonisch of in onze pop-up-stores aan de slag.

En verdien élke week centen bij.

Elke week stipt je verdiende loon? Natuurlijk! Je zal 12 tot 16 euro per uur verdienen naargelang je ervaring. Gemakkelijk, snel en flexibel bijverdienen dus.

IMG_0802_edited_edited.png

Mee met onze missie

Échte gesprekken? Échte impact!

Dat het onze missie is om de wereld zichtbaar te veranderen met échte gesprekken heb je misschien hier en daar al opgepikt. We winden er dan ook geen doekjes om dat goede gesprekken voeren, volgens ons, de beste manier is om mensen met organisaties te verbinden.

Voor ons is een gesprek pas echt geslaagd wanneer je elkaar een beetje besmet. En dat bedoelen we op de beste manier. Als er chemie ontstaat en als je de ander aan het denken zet. Of beter nog, tot actie prikkelt.

 

Dan pas spreken wij van écht gesprek.

gesprekken die overtuigen en mensen blij maken

Concreet en in detail

Scherp je professionele vaardigheden aan, leer nieuwe mensen kennen en maak impact met je job. Je hoort het goed: centen verdienen terwijl je van de wereld een betere plek maakt! NICE.

Als student bij tiemie zal je gesprekken voeren die anderen informeren en overtuigen om mee te doen met duurzame initiatieven. Die gesprekken voeren we...

  • in onze eigen pop-up-winkels in de Vlaamse winkelstraten,

  • op allerlei events en festivals,

  • telefonisch bij ons op kantoor.

 

We kiezen samen een stijl en project uit voor je écht aan de slag gaat. Het is door studenten zoals jij, die écht impact willen maken, dat we van de wereld een betere plek kunnen maken. Solliciteer nu in Leuven of Gent.

IMG_8605.JPG
IMG_2042.jpeg
IMG_2145.jpeg
294243190_784681152879358_2681210541825186306_n.jpg

onze partners

Ontmoet onze impactmakers

 

Benieuwd naar de projecten waar je binnenkort voor zal werken? Tiemie werkt enkel en alleen samen met organisaties of bedrijven die een positieve impact maken. Ontdek wat we met onze huidige, en voorbije partners hebben bereikt door op onderstaande logo's te klikken!

logo.png
1200px-Oxfam_logo_vertical.svg.jpeg
plan_rvb_pos_edited.png
sF6L9I02wgeMQAfOc3lRIaOqbuNpneQmZ28FwGOD.png
Vierkant-Logo-Pieter-Pot.jpeg
logo-bolt-energie.png
wwf-logo.png

Laat onze tribe je vraag beantwoorden ⤵️

 

Ze vertellen je hoe hun eerste eerste dagen verliepen, wat ze hier hebben geleerd en hoe een werkdag in elkaar zit. Kijk mee en beslis zelf of tiemie de juiste plek voor jou is.

hier praten ze écht veel over regen

bottom of page