top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverDangie Opdecam

Ontdek de Magie van Pairi Daiza Foundation met Tiemie deze Zomer!

Bijgewerkt op: 7 aug. 2023


Als student zoek je wellicht naar avontuur en nieuwe ervaringen tijdens de zomervakantie. Deze zomer zullen onze tiemie de magie van de Pairi Daiza Foundation ontdekken!


Pairi Daiza, een internationaal gerenommeerde dierentuin, heeft een eigen stichting opgericht die zich inzet voor het behoud van bedreigde diersoorten en hun leefgebieden. Deze zomer zal je als tiemie een deel zijn van deze unieke ervaring. Bovendien zullen ze genieten van een exclusief verblijf in onze glamping, waar comfort en natuur samenkomen. Vergeet niet om de sociale media-kanalen van Tiemie in de gaten te houden voor het laatste nieuws en leukste kiekjes! 📸


Pairi Daiza Foundation - Bescherming van de Natuur voor de Toekomst: De Pairi Daiza Foundation is een organisatie die zich inzet voor het behoud van bedreigde diersoorten en hun natuurlijke omgeving. De foundation financiert projecten, voert onderzoek uit en werkt samen met andere organisaties over de hele wereld om de biodiversiteit te behouden en de voortzetting van bedreigde diersoorten te waarborgen. Door de Pairi Daiza Foundation te steunen, draag je direct bij aan het beschermen van onze kostbare natuurlijke wereld.

Glamping Tiemie: Een Luxueus Verblijf te midden van de Natuur: Onze tiemies zullen deze zomer deel zijn van een buitengewone ervaring en belevenis. Glamping is geen gewoon kampeeravontuur, maar een luxe-ervaring waarbij je kunt genieten van alle comfort te midden van de prachtige natuur. Als student kun je jezelf onderdompelen in de weelderige groene omgeving rond Pairi Daiza en ontwaken met het gezang van vogels en een adembenemend uitzicht op het meer. Het is een unieke kans om te ontspannen en jezelf te laten inspireren door de betoverende sfeer van Pairi Daiza.

Laat je zomerse goesting de vrije loop en creëer herinneringen die een leven lang meegaan in Pairi Daiza! Houd de sociale media-kanalen van Tiemie in de gaten voor spannend nieuws en updates. De zomer roept en het avontuur wacht op jou!

59 weergaven0 opmerkingen
bottom of page