top of page

ontmoet tiemie

Over ons

 

Tiemie opende in 2019 haar deuren om jong talent te verbinden met de opkomende wereld van duurzaam ondernemen. Samen hebben we één groot doel. En dat is van de wereld een betere plek maken voor de toekomstige generatie. Daarom werken we enkel samen met gedreven studenten, en partners die een positieve impact creëren.

onze vaste waarde, Storm
WhatsApp Image 2023-02-06 at 15.07_edited.png
IMG_2037_edited.png

mission statement

Échte gesprekken? Échte impact!

Dat het onze missie is om de wereld zichtbaar te veranderen met échte gesprekken heb je misschien al opgepikt. We winden er dan ook geen doekjes om dat échte gesprekken, volgens ons, de beste manier zijn om mensen met organisaties te verbinden.

Voor ons is een gesprek pas echt geslaagd wanneer je elkaar een beetje besmet. En dat bedoelen we op de beste manier. Als er chemie ontstaat en je de ander aan het denken zet. Of beter nog, tot actie prikkelt!

 

Dan pas spreken wij van écht gesprek.

kernwaarden

Waar wij ons aan vasthouden​

 

In alles wat we ondernemen, bij elke nieuwe uitdaging... houden we ons vast aan wie we zijn. Het geeft ons een antwoord op de vraag waarom we in de eerste plaats zijn opgestart. Ons kompas wijst altijd naar één plek: vooruit.

écht
Ons fundament? Het moet écht zijn. Onze authenticiteit en persoonlijkheid maken ons anders dan de rest. Hier zijn we wie we zijn. Ook als dat met vallen en opstaan is. We maken elkaar beter en dat zullen we altijd blijven doen. Samen groeien lukt ons enkel wanneer we eerlijk en oprecht zijn met elkaar.

betrokken
We bouwen aan een échte community. We streven duurzame partnerships, vriendschappen en een connectie op de lange termijn na. Dat lukt enkel als je voor elkaar zorgt. Wanneer je écht het beste met elkaar voorhebt.

uitdagend
Gedaan met treuzelen. Tijd voor actie! Wij hebben goesting om de wereld positief te veranderen. En met die power overtuigen we anderen om met ons mee te doen. Dat gevoel voor actie en verandering zoeken we ook op in onszelf.

team tiemie

33056f16-ee3a-4ba4-a7a5-a47b844c2d4d.png

Tijd voor ons team

IMG_7724_edited.png

Andy Vlaeminck

big chief

30 jaar ervaring in sales, marketing en fondsenwerving. Mentor voor het team en strategisch klankbord voor onze partners.

stuur hem een mailtje via andy@tiemie.be

wist-je-dat
Andy z'n hond elke dag mee naar ons kantoor neemt?

IMG_6662_edited.png

operations manager

Ervaren juriste met een scherp oog voor detail. Ze creëert orde en structuur en zorgt ervoor dat we verder professionaliseren.

Centina Blancke

Stuur haar een mailtje via Centina@tiemie.be

Jeff Cornelis

community manager

No-nonsense trekker met een bijna onuitputtelijke voorraad energie, waarmee hij ons kantoor én zijn team voortdurend vooruit stuwt.

stuur haar een mailtje via gea@tiemie.be

IMG_0802_edited_edited.png

Wouter Lapon

community builder

Trotse coach met énkel en alleen lovende, West-Vlaamse woorden voor z'n crew. Als je in de koude wintermaanden een warmtebron zoekt, dan zit je bij Wouter aan het goede adres.

stuur hem een mailtje via wouter@tiemie.be

wist-je-dat
Wouter derdes werd bij Homo Universalis?

IMG_7108_edited.png

Victor Cloots

community builder

Deze coach met een gouden hart stampt, as we speak, ons nieuwe Leuvens kantoor uit de grond. Een echte expert in coaching, sales en motivatie, die Victor!

stuur hem een mailtje via victor@tiemie.be

wist-je-dat
Victor onze allereerste Leuvense coach is?

IMG_7252 2_edited_edited.png

jij hier binnenkort?

Wij zoeken een enthousiaste community builder voor ons Gentse kantoor.

IMG_7729_edited.png
IMG_7729_edited.png

carrière maken

Ons team zoekt versterking​

We zetten in op groeien en ontdekken. Een bedrijf waarin je alle ruimte krijgt om te experimenteren en te leren. En misschien groeit dan bij jou ook de honger om zelf te ondernemen. Maar dan wel met impact.

 

Check onze openstaande vacatures en misschien join jij wel binnenkort ons klein, vast team in Gent.

ons team

diensten

Of zoek je een partner die jouw bedrijf duurzaam laat groeien?


Wat wij doen? Simpelweg échte gesprekken voeren die mensen tot actie brengen. We overtuigen mensen om klant, gebruikers, lid of donateur te worden van een duurzaam bedrijf of organisatie. We werken alleen samen met bedrijven en organisaties die écht een positieve impact hebben op onze wereld en op onze toekomst. 

Thumbnail tiemie talks (5)_edited_edited.png
bottom of page