ontmoet tiemie

IMG_8107_edited.png

Fijn dat je ons beter wilt leren kennen!

Tiemie opende in 2019 haar deuren om jong talent te verbinden met de opkomende wereld van duurzaam ondernemen. Samen hebben we één groot doel. En dat is van de wereld een betere plek maken voor de toekomstige generatie. Daarom werken we enkel samen met gedreven studenten, en partners die een positieve impact creëren.

groetjes van team tiemie!
IMG_7394_edited.png
IMG_7394_edited.png

mission statement

Échte gesprekken? Échte impact!

Dat het onze missie is om de wereld zichtbaar te veranderen met échte gesprekken heb je misschien al opgepikt. We winden er dan ook geen doekjes om dat échte gesprekken, volgens ons, de beste manier zijn om mensen met organisaties te verbinden.

Voor ons is een gesprek pas echt geslaagd wanneer je elkaar een beetje besmet. En dat bedoelen we op de beste manier. Als er chemie ontstaat en je de ander aan het denken zet. Of beter nog, tot actie prikkelt!

 

Dan pas spreken wij van écht gesprek.

kernwaarden

Waar wij ons aan vasthouden​

 

In alles wat we ondernemen, bij elke nieuwe uitdaging... houden we ons vast aan wie we zijn. Het geeft ons een antwoord op de vraag waarom we in de eerste plaats zijn opgestart. Ons kompas wijst altijd naar één plek: vooruit.

écht
Ons fundament? Het moet écht zijn. Onze authenticiteit en persoonlijkheid maken ons anders dan de rest. Hier zijn we wie we zijn. Ook als dat met vallen en opstaan is. We maken elkaar beter en dat zullen we altijd blijven doen. Samen groeien lukt ons enkel wanneer we eerlijk en oprecht zijn met elkaar.

betrokken
We bouwen aan een échte community. We streven duurzame partnerships, vriendschappen en een connectie op de lange termijn na. Dat lukt enkel als je voor elkaar zorgt. Wanneer je écht het beste met elkaar voorhebt.

uitdagend
Gedaan met treuzelen. Tijd voor actie! Wij hebben goesting om de wereld positief te veranderen. En met die power overtuigen we anderen om met ons mee te doen. Dat gevoel voor actie en verandering zoeken we ook op in onszelf.

't was allemaal corona-proof, beloofd

team tiemie

IMG_7529_edited.png

Ken Ackermans

community director

Duivel-doet-al en machinist van ons avontuur. De ongekroonde keizer van planning en structuur. Scherp met cijfers en sterk met mensen.

stuur hem een mailtje via ken@tiemie.be

Tijd voor ons team

IMG_7724_edited.png

Andy Vlaeminck

big chief

30 jaar ervaring in sales, marketing en fondsenwerving. Mentor voor het team en strategisch klankbord voor onze partners.

stuur hem een mailtje via andy@tiemie.be

wist-je-dat
Andy z'n hond elke dag mee naar ons kantoor neemt?

IMG_7664_edited.png

Gea Verbeke

community manager

No-nonsense trekker met een bijna onuitputtelijk voorraad energie, waarmee ze ons kantoor én haar team voortdurend vooruit stuwt.

stuur haar een mailtje via gea@tiemie.be

IMG_7252 2_edited.png

Simon Stevens

project manager

Fijnbesnaarde muzikant die altijd eerst het goede ziet. Inspirerende manager die onze partners uitdaagt om kritisch naar hunzelf te kijken.

stuur hem een mailtje via simon@tiemie.be

IMG_7572_edited.png

Georgina Cocker

brand builder

Geeft kleur aan ons verhaal en schrijft de soundtrack voor onze film. Startpunt en beheerder van al onze communicatie.

stuur haar een mailtje via georgina@tiemie.be

IMG_6662_edited.png

operations manager

Ervaren juriste met een scherp oog voor detail. Ze creëert orde en structuur en zorgt ervoor dat we verder professionaliseren.

Centina Blancke

Stuur haar een mailtje via Centina@tiemie.be

wist-je-dat
Georgina Nieuw-Zeelandse roots heeft?

wist-je-dat
Ken binnenkort op wereldreis trekt?

wist-je-dat
Gea een beetje verliefd is op Kopenhagen?

wist-je-dat
Simon ook zijn eigen solo muziekproject heeft?

IMG_0802_edited_edited.png

Wouter Lapon

community builder

Trotse coach met énkel en alleen lovende, West-Vlaamse woorden voor z'n crew. Als je in de koude wintermaanden een warmtebron zoekt, dan zit je bij Wouter aan het goede adres.

stuur hem een mailtje via wouter@tiemie.be

wist-je-dat
Wouter derdes werd bij Homo Universalis?

IMG_7108_edited.png

Victor Cloots

community builder

Deze coach met een gouden hart stampt, as we speak, ons nieuwe Leuvens kantoor uit de grond. Een echte expert in coaching, sales en motivatie, die Victor!

stuur hem een mailtje via dmitry@tiemie.be

wist-je-dat
Victor onze allereerste Leuvense coach is?

IMG_6931_edited.png

Kai De Cock

community builder

Zoetgevooisde filosoof die het niet houdt bij verbale krachtpatserij, maar die oprecht luistert naar de noden én ambities van zijn studenten.

stuur hem een mailtje via kai@tiemie.be

wist-je-dat
Kai in z'n vrije tijd tegen draken vecht?

IMG_7729_edited.png
IMG_7729_edited.png

carrière maken

Ons team zoekt versterking​

We zetten in op groeien en ontdekken. Een bedrijf waarin je alle ruimte krijgt om te experimenteren en te leren. En misschien groeit dan bij jou ook de honger om zelf te ondernemen. Maar dan wel met impact.

 

Check onze openstaande vacatures en misschien join jij wel binnenkort ons klein, vast team in Gent.

 

diensten

Of zoek je een partner die jouw bedrijf duurzaam laat groeien?


Wat wij doen? Simpelweg échte gesprekken voeren die mensen tot actie brengen. We overtuigen mensen om klant, gebruikers, lid of donateur te worden van een duurzaam bedrijf of organisatie. We werken alleen samen met bedrijven en organisaties die écht een positieve impact hebben op onze wereld en op onze toekomst. 

IMG_7252 2_edited.png