top of page

Ontmoet tiemie

Over ons

 

Tiemie opende in 2019 haar deuren om jong talent te verbinden met de opkomende wereld van duurzaam ondernemen. Samen hebben we één groot doel. En dat is van de wereld een betere plek maken voor de toekomstige generatie. Daarom werken we enkel samen met gedreven studenten, en partners die een positieve impact creëren.

aaed37e1-98c8-48ee-b6d5-12e5310522d5.png

Mission statement

Échte gesprekken? Échte impact!

Dat het onze missie is om de wereld zichtbaar te veranderen met échte gesprekken heb je misschien al opgepikt. We winden er dan ook geen doekjes om dat échte gesprekken, volgens ons, de beste manier zijn om mensen met organisaties te verbinden.

Voor ons is een gesprek pas echt geslaagd wanneer je elkaar een beetje besmet. En dat bedoelen we op de beste manier. Als er chemie ontstaat en je de ander aan het denken zet. Of beter nog, tot actie prikkelt!

 

Dan pas spreken wij van écht gesprek.

Kernwaarden

Waar wij ons aan vasthouden​

 

In alles wat we ondernemen, bij elke nieuwe uitdaging... houden we ons vast aan wie we zijn. Het geeft ons een antwoord op de vraag waarom we in de eerste plaats zijn opgestart. Ons kompas wijst altijd naar één plek: vooruit.

écht
Ons fundament? Het moet écht zijn. Onze authenticiteit en persoonlijkheid maken ons anders dan de rest. Hier zijn we wie we zijn. Ook als dat met vallen en opstaan is. We maken elkaar beter en dat zullen we altijd blijven doen. Samen groeien lukt ons enkel wanneer we eerlijk en oprecht zijn met elkaar.

betrokken
We bouwen aan een échte community. We streven duurzame partnerships, vriendschappen en een connectie op de lange termijn na. Dat lukt enkel als je voor elkaar zorgt. Wanneer je écht het beste met elkaar voorhebt.

uitdagend
Gedaan met treuzelen. Tijd voor actie! Wij hebben goesting om de wereld positief te veranderen. En met die power overtuigen we anderen om met ons mee te doen. Dat gevoel voor actie en verandering zoeken we ook op in onszelf.

Team tiemie

Tijd voor ons team

IMG_7724_edited.png

Andy Vlaeminck

big chief

30 jaar ervaring in sales, marketing en fondsenwerving. Mentor voor het team en strategisch klankbord voor onze partners.

stuur hem een mailtje via andy@tiemie.be

wist-je-dat
Andy z'n hond elke dag mee naar ons kantoor neemt?

allround marketeer

Veelzijdige 'marketing ninja' met een creatieve blik door de lens en een passie voor alles wat digitaal is. Met zijn camera in de ene hand en een dosis marketingmagie in de andere, breng hij Tiemie's verhaal tot leven.

Dangie Opdecam

stuur hem een mailtje via dangie@tiemie.be

Marie Van den Broeck

community builder

No-nonsense trekker met een bijna onuitputtelijke voorraad energie, waarmee zij ons kantoor én haar team voortdurend vooruit stuwt.

stuur haar een mailtje via marie@tiemie.be

wist-je-dat
Dangie naast marketeer, ook happiness manager is

IMG_0802_edited_edited.png

Wouter Lapon

community builder

Trotse coach met énkel en alleen lovende, West-Vlaamse woorden voor z'n crew. Als je in de koude wintermaanden een warmtebron zoekt, dan zit je bij Wouter aan het goede adres.

stuur hem een mailtje via wouter@tiemie.be

wist-je-dat
Wouter derdes werd bij Homo Universalis?

IMG_7108_edited.png

Victor Cloots

community builder

Deze coach met een gouden hart stampt, as we speak, ons nieuwe Leuvens kantoor uit de grond. Een echte expert in coaching, sales en motivatie, die Victor!

stuur hem een mailtje via victor@tiemie.be

wist-je-dat
Victor onze allereerste Leuvense coach is?

ons team

Diensten

Wat doet tiemie nu juist?


Wat wij doen? Simpelweg échte gesprekken voeren die mensen tot actie brengen. We overtuigen mensen om klant, gebruiker, lid of donateur te worden van een duurzaam bedrijf of organisatie. We werken alleen samen met bedrijven en organisaties die écht een positieve impact hebben op onze wereld en op onze toekomst. 

bottom of page