top of page

Een studentenjob die...

in élk lessenrooster past.

Werk flexibel wanneer jij het wil, het hele academiejaar door! 

 

Gemakkelijk doorheen het schooljaar werken en elke week centen op je rekening. Nice! De start van het nieuwe academiejaar begint er plots al beter uit te zien. Ontdek tiemie, de studentenjob met impact. In Gent, Leuven & Antwerpen!

Bij tiemie leren we je hoe je een professioneel gesprek voert en daarmee mensen overtuigt. Met die gesprekken maken we nieuwe klanten, gebruikers of leden voor onze partners: SOS Kinderdorpen, Vluchtelingenwerk Vlaanderen, Bolt Energie, WWF en Dokters van de Wereld.

Kan je niet wachten om te ontdekken of ook jij een tiemie bent?

 Het moet allemaal zo moeilijk toch niet zijn.👇

Kies zelf je werkmomenten...

Werk je liever een hele dag of een halve? In het weekend of liever na je les? Geef één week op voorhand aan wanneer je graag wil werken en voila, gefixt!

Ontwikkel je persoonlijke stijl!

Je zal tijdens je werkdag nieuwe klanten, gebruikers, leden of ambassadeurs creëren voor duurzame bedrijven. Je kan telefonisch of in onze pop-up-stores aan de slag.

En verdien élke week centen bij.

Elke week stipt je verdiende loon? Natuurlijk! Je zal 12 tot 16 euro per uur verdienen naargelang je ervaring. Gemakkelijk, snel en flexibel bijverdienen dus.

 Werk samen met zij die impact maken 🤙 

 

Benieuwd naar de projecten die je binnen tiemie zal ondersteunen? Tiemie werkt enkel en alleen samen met organisaties of bedrijven die een positieve impact maken. Ontdek wat we met onze huidige, en voorbije partners hebben bereikt door op één van onderstaande logo's te klikken!

logo.png
1200px-Oxfam_logo_vertical.svg.jpeg
plan_rvb_pos_edited.png
sF6L9I02wgeMQAfOc3lRIaOqbuNpneQmZ28FwGOD.png
Vierkant-Logo-Pieter-Pot.jpeg
logo-bolt-energie.png
wwf-logo.png

 Nu even goed opletten, ok? 👀 

Je vindt bij tiemie een studentenjob waar je meer verdient dan centen alleen. Je scherpt je professionele vaardigheden aan, leert nieuwe mensen kennen en maakt impact met je job. Je hoort het goed: centen verdienen terwijl je van de wereld een betere plek maakt! NICE.

 

Of je nu telefonisch aan de slag gaat, of in een pop-up-store... één ding is zeker: hier draait het allemaal om échte gesprekken!

Herken jij jezelf in de woorden storyteller, uitdagend, gedreven en betrokken? Studeer je aan het hoger onderwijs? Solliciteer nu! Wij bellen je binnen één werkdag op met meer info.

Voor welk tiemie-kantoor solliciteer je?

Bedankt voor je inzending!

4_edited_edited.png
IMG_7394_edited.png

visie en missie

Nog één ding dat ons van het hart moet...

Dat het onze missie is om de wereld zichtbaar te veranderen met échte gesprekken heb je misschien al opgepikt. We winden er dan ook geen doekjes om dat goede gesprekken, volgens ons, de beste manier zijn om mensen met organisaties en bedrijven te verbinden.

Voor ons is een gesprek pas echt geslaagd wanneer je elkaar een beetje besmet. En dat bedoelen we op de beste manier. Als er chemie ontstaat en als je de ander aan het denken zet. Of beter nog, tot actie prikkelt.

 

Dan pas spreken wij van écht gesprek.

 We laten onze studenten liever zelf aan het woord! 🎤  

 

Onze tiemies vertellen je hoe hun eerste eerste dagen verliepen, wat ze hier hebben geleerd en hoe tiemie hen heeft voorbereid op de toekomst. Kijk je mee?

bottom of page