top of page

onze partner...

SOS Kinderdorpen

SOS Kinderdorpen België geeft kwetsbare kinderen en jongeren een thuis en familiale omgeving. Ze zorgen voor liefdevolle begeleiding en ondersteuning, zodat deze kinderen kunnen opgroeien in een warme omgeving. Ook zijn ze actief in verschillende landen en ook al meer dan 50 jaar actief in België!

wat we doen

Iedereen verdient een held in zijn leven!

Ons team heeft een gecombineerde ervaring van 48 jaar in de wereld van fondsenwerving. Maar we zijn ervan overtuigd dat er nog veel meer te doen is. Daarom geloven we in het belang van échte gesprekken. We willen niemand onder druk zetten en vertellen een overtuigend verhaal dat mensen op de lange termijn zal inspireren.

Bij SOS Kinderdorpen vinden we het belangrijk om mensen bewust te maken van onze missie en hen te betrekken bij ons werk. Daarom zijn we actief in verschillende winkelstraten en steden in Vlaanderen. We spreken mensen aan, geven informatie over ons werk en nodigen hen uit om vragen te stellen en in dialoog te gaan met onze tiemies.

We willen de problematiek van kwetsbare kinderen in België bespreekbaar maken en samenwerken aan duurzame oplossingen. We geloven dat échte gesprekken met voorbijgangers en geïnteresseerden hier een belangrijke rol in spelen.

2dbc30a5-e940-4bc3-ae41-ee9e72c8ea01.png

Waar zit het verschil?

Duurzaam verkopen

 

Het gebeurt volgens ons te vaak: fondsenwerving die een slechte nasmaak achterlaat. Dat willen wij veranderen. Ook bepaalde “gangsterpraktijken” zoals liegen en pusherig gedrag gaan we tegen. Onze tiemies worden voor hun eerste werkdag opgeleid tot het vertellen van een sterk verhaal. Bovendien zeggen we resoluut neen tegen commissie en bonus-systemen. Want die zijn nefast voor de motivatie en ethische werking van onze tiemies. Wij leggen de focus op kwaliteit en duurzaamheid. Ook in onze gesprekken.

één gesprek maakt het verschil

 

Om een goed verhaal te vertellen hoef je niet enkel terug te vallen op je woorden. We nodigen mensen uit om met ons in dialoog te gaan. Tijdens onze babbels worden de voorbijgangers volledig ondergedompeld in een project, kunnen ze al hun vragen stellen en genieten ze van een écht gesprek met onze tiemies. Voor hun? Een onvergetelijk moment. Voor onze partners? Nieuwe donateurs en leden die écht overtuigd zijn en met de glimlach aan hen terugdenken.

IMG_4560.JPG
IMG_4589.JPG
IMG_4579.JPG
IMG_4596.JPG
IMG_4592.JPG
andy verhaal

benieuwd naar meer?

Ontdek al onze partners
 

Klik door op het logo van onze partner om meer te weten te komen over hoe we met hen samenwerken.

Ben je benieuwd wat tiemie voor jouw impactbedrijf of -organisatie kan betekenen?

Vierkant-Logo-Pieter-Pot.jpeg
logo.png
bottom of page