top of page

Ik ben afgestudeerd

Yes, na zwoegen en zweten kan ik zeggen:
Maar toch blijft het spannend die eerste stap. En zeker als je nog niet helemaal zeker weet welke trap je nu precies wil opklimmen, welke professionele weg je wil inslaan. Welk werk wil je doen? Ben je wel klaar om aan het werk te gaan? Of heb je het gevoel dat je eerst nog heel wat te leren hebt.

Die twijfel is begrijpelijk.

Maar wat nu?

Als je vertrouwen hebt, hoef je niet de hele trap te zien om de eerste stap te zetten.Martin Luther King

f95086ee-8d36-4678-876d-3b36bd698f83 (1).png
75b463b3-98c1-4aca-936d-f468af7d0a0c.png

Tiemie als klankbord

We nemen de tijd voor een écht gesprek. Misschien heb je nog geen plan op lange termijn. Dat is niet erg. Maar je weet waarschijnlijk wel wat belangrijk voor je is, wat je nodig hebt om gelukkig te zijn. En daarmee kunnen we al aan de slag.

 

In een open gesprek luisteren we naar jouw ideeën en verwachtingen. Daarna toetsen we die aan de verwachtingen van organisaties en bedrijven. Dat helpt jou om te bepalen of je al klaar bent om te werken en welke richting je uit wil.

 

Maar even goed kom je tot de vaststelling dat je liever nog wat kennis opdoet.

Vraag hier een gesprek aan met één van onze mentors of coaches. Het is gratis en vrijblijvend.

Tiemie als springplank

Ben je helemaal klaar om aan de slag te gaan en je eerste professionele stappen te zetten ? Dan wordt je meteen weer geconfronteerd met allerlei opties en keuzes die je moet maken. Want er zijn heel veel bedrijven op jacht naar getalenteerde en gemotiveerde starters. Maar hoe kies je een eerste job? Hoe weet je zeker dat je terechtkomt op een plek die past bij je interesses, je ambities én je persoonlijkheid? Ook daarbij kunnen wij je helpen.

 

Meer nog. We kunnen die eerste stappen samen met jou zetten. We hebben een groot netwerk aan organisaties en bedrijven die we door en door kennen en waar we hetzelfde DNA mee delen. We kunnen dus perfect inschatten of jij daar ook zou passen. 

Tiemie als coach

Ook al weet je goed wat je wil en ook al hebben we samen een rol gevonden die je op het lijf is geschreven, in een organisatie die perfect bij je past, dan nog zijn die eerste maanden van je loopbaan bijzonder spannend.

 

Daarom voorzien wij intensieve begeleiding, coaching en bijkomende training. We volgen jouw persoonlijke groei op de voet en  brengen samen met jou in kaart hoe je jouw loopbaan verder kan uitbouwen.

Wil je aan de slag bij een bedrijf of een organisatie uit 

ons netwerk ? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

bottom of page