top of page

over ons

Bij tiemie geloven we dat alles begint met een écht gesprek. Met een goed gesprek kan je iemand overtuigen om de dingen anders en beter te doen. Wij zetten die verandering mee in gang. We werken alleen samen met partners die ondernemen met positieve impact, zoals Too Good To Go, Bolt Energie en WWF.

We helpen hen om nog meer impact te maken door voor hen gemotiveerde studenten op te leiden en aan het werk te zetten. Ondertussen bijna 100 jonge mensen die we zorgvuldig selecteren en intensief begeleiden. Dat doen we vanuit onze kantoren in Gent en Leuven. 

Wij zoeken een sales- en communicatiemedewerker

Interim / flexibel werkschema / remote / Gent / vanaf 2 november 2022

Ben je net afgestudeerd? Neem je een sabbatjaar? Ben je even in het land tussen twee grote reizen in? Of gewoon op zoek naar een tijdelijke en flexibele bijverdienste voor je de "échte" wereld intrekt? Dan zit je bij tiemie op je plek.

 

Tiemie helpt een heleboel duurzame bedrijven en organisaties in België om te groeien. Want samen hebben we één groot doel. En dat is van de wereld een betere plek maken voor de toekomstige generaties. In ons kantoor in Gent bouwen ondertussen al zo'n 100 gedreven studenten met ons mee aan die betere wereld door overtuigende gesprekken te voeren in naam van onze partners (vb. Too Good To Go, Bolt Energie, WWF, Fost Plus etc.) 

 

Maar omdat we nog meer impact willen maken, hebben we ook mensen zoals jou nodig. Want studenten moeten af en toe studeren en examens afleggen.

Jouw toekomstige rol

 

​Je gaat actief aan de slag als enthousiaste communicatie- en salesmedewerker. Je informeert en overtuigt nieuwe leden, gebruikers of klanten voor onze duurzame partners. Je doet dat telefonisch of in face-2-face gesprekken

Wat bieden we je aan? 

 

  • Je krijgt een korte opleiding die je klaarstoomt voor je eerste werkdagen en wordt persoonlijk begeleid door onze coaches. Kennis en skills die je voor de rest van je loopbaan kan gebruiken.

  • Wij geloven in duurzaam overtuigen, niet in een kant-en-klaar script of gladde sales-praatjes. We geven dan ook ruimte aan jouw eigen persoonlijkheid.

  • Je doet een job die zinvol is. Je helpt partners die duurzaam, groen en sociaal ondernemen en zo de wereld beter maken. 

  • Je kan onze flexibele planning makkelijk combineren met andere activiteiten.

  • Na je enkele dagen bij ons op kantoor te hebben ingewerkt, kan je ook remote van thuis uit werken, als je dat wil.

Wie zoeken we?

  • Je hebt geen verkoopervaring nodig, maar je bent wel een goede en vlotte prater.

  • Je leert graag bij en durft jezelf op te rekken, buiten je comfort zone.

  • Je bent meteen beschikbaar.

Heb je goesting om aan de slag te gaan? Mail andy@tiemie.be of bel hem op 0473/66.12.25
Of solliciteer via onze website door te klikken op de onderstaande knop!

dit is Andy, onze big chief
IMG_7707_edited_edited.png
IMG_7707_edited_edited.png
bottom of page