Carrière maken

en vooral impact maken met je carrière

 

We zetten in op groeien en ontdekken. Een bedrijf waarin je alle ruimte krijgt om te experimenteren en te leren. En misschien groeit dan bij jou ook de honger om zelf te ondernemen. Maar dan wel met impact.

Samen hebben we één groot doel. En dat is van de wereld een betere plek maken. Daarom werken we enkel samen met gedreven studenten en duurzame partners. Onze boîte (ja, zo noemen we dat hier) groeit en ons vaste team breidt uit. Worden wij binnenkort jouw nieuwe collega's? 

join het tiemie team

ja, die werkt hier écht!

onze leuze

Onderneem met impact ​

Het is onze filosofie. Onze morele code. Want impact maak je nooit alleen. En die visie dragen we ook mee binnen onze kantoormuren. Impact maken we op elk niveau. Dat merk je aan onze partnerships. Maar ook aan hoe we met elkaar omgaan. Duurzaam groeien. Als individu, team en bedrijf. Onze pijlers zijn eerlijkheid, zorgzaamheid en échtheid. 

IMG_7462_edited.png

onze vacatures

Welke rol kan jij in ons team spelen?

Fulltime, Leuven

Community Builder (Leuven)

Je wordt verantwoordelijk voor je eigen crew van zo’n 30 studenten. Jonge, energieke stampers die naar je opkijken en die van jou verwachten dat je hen motiveert, inspireert en beter maakt. En net als die studenten, houd jij er van om goede gesprekken te voeren en daarmee mensen te overtuigen.

 

→ Lees de hele vacature

Interim, Gent

Sales- en communicatiemedewerker

Ben je net afgestudeerd? Neem je een sabbatjaar? Ben je even in het land tussen twee grote reizen in ? Of gewoon op zoek naar een tijdelijke en flexibele bijverdienste voor je de "échte" wereld intrekt? Dan zit je bij tiemie op je plek.

 

→ Lees de hele vacature

solliciteren

Wist je dat tiemie in het IJslands tijd betekent? 

 

Hier maken we tijd voor een goed gesprek, en vooral ook voor elkaar. Want wanneer we zorg dragen voor onze mensen? Dan creëren we meer goesting om ervoor te gaan! 

In de zomer van 2019 opende tiemie haar deuren om jong talent een plek te geven waar ze de wereld zichtbaar kunnen veranderen. Bijna 3 jaar later groeide tiemie uit tot een hechte community van studenten, jonge starters en impactvolle ondernemers.

Wil je meeschrijven aan onze plannen en samen verder bouwen aan ons bedrijf?
Stuur je CV naar andy@tiemie.be
Of heb je geen geduld, maar wel genoeg lef?
Bel Andy dan op 0473/66.12.25

IMG_7707_edited_edited.png