top of page
5.png

Géén blok? Wél student?

Werk flexibel wanneer jij het wil, terwijl de rest aan het studeren slaat! 

 

Doe jij het deze blokperiode wat rustiger aan? Heb je géén of slechts één examen op je agenda staan? Ontdek dan tiemie, de studentenjob met impact in Gent en Leuven!

Hier leren we je hoe je een professioneel gesprek voert en daarmee mensen overtuigt. Met die gesprekken maken we nieuwe klanten, gebruikers of leden aan voor onze duurzame partners.

 

Ga daarom gemakkelijk telefonisch aan de slag als student in onze blokjob.

 Het moet allemaal zo moeilijk toch niet zijn.👇

Kies zelf je werkmomenten...

Werk je liever een hele dag of een halve? In het weekend of liever na je les? Geef één week op voorhand aan wanneer je graag wil werken en voila, gefixt!

Werk gemakkelijk van bij jou op kot...

Je eerste werkdagen werk je bij ons op kantoor (Gent of Leuven) zodat we je de knepen van het vak kunnen leren. Nadien kan je gemakkelijk van thuis uit werken!

En verdien élke week centen bij!

Elke week stipt je verdiende loon? Natuurlijk! Je verdient, als student, 12 euro per uur. Flexibel en snel bijverdienen is de boodschap.

 Werk voor onze impactmakers 🤙 

 

Ga telefonisch aan de slag voor onze partners. Wij leren je vlotte, persoonlijke gesprekken voeren die anderen informeren en overtuigen deel te nemen aan duurzame initiatieven of klant te worden van groene bedrijven. Hier maak je impact met je studentenjob, én met je gesprek.

logo.png
1200px-Oxfam_logo_vertical.svg.jpeg
plan_rvb_pos_edited.png
sF6L9I02wgeMQAfOc3lRIaOqbuNpneQmZ28FwGOD.png
Vierkant-Logo-Pieter-Pot.jpeg
logo-bolt-energie.png
wwf-logo.png

 Is de interesse opgewekt? 👀 

Kan jij je 1-2 dagen per week vrijmaken in december of januari? Herken jij jezelf in de woorden storyteller, uitdagend, gedreven en betrokken? Studeer je aan het hoger onderwijs? Vul dan onderstaand formuliertje in en wij contacteren je (telefonisch) binnen één werkdag.

Bedankt voor je inzending!

enkel voor studenten van 18 jaar of ouder

IMG_0802_edited_edited.png

visie en missie

Nog één ding moet ons van het hart...

Dat het onze missie is om de wereld zichtbaar te veranderen met échte gesprekken heb je misschien al opgepikt. We winden er dan ook geen doekjes om dat goede gesprekken, volgens ons, de beste manier zijn om mensen met organisaties en bedrijven te verbinden.

Voor ons is een gesprek pas echt geslaagd wanneer je elkaar een beetje besmet. En dat bedoelen we op de beste manier. Als er chemie ontstaat en als je de ander aan het denken zet. Of beter nog, tot actie prikkelt.

 

Dan pas spreken wij van écht gesprek.

 We laten onze studenten liever zelf aan het woord! 🎤  

 

Onze tiemies vertellen je hoe hun eerste eerste dagen verliepen, wat ze hier hebben geleerd en hoe tiemie hen heeft voorbereid op de toekomst. Kijk je mee?

bottom of page